Veghel Nightlive uniek muziekevenement in de regio

De tweede editie van Veghel Nightlive (VNL) komt eraan! Dankzij de inzet van de organisatie en betrokkenheid van het Veghelse bedrijfsleven belooft het opnieuw een spektakel te worden op 23 juni op het Stadhuisplein. Veghel Nightlive blijft een vrij toegankelijk feest voor iedereen!

De muziek die VNL op een groot podium biedt, wordt ondersteund door wervelende dansacts van de Souplesse Dancers en als apotheose een spectaculaire vuurwerkdemonstratie.

Artiesten
Lokale muzikanten en nationale artiesten presenteren samen een avondvullend programma aan iedereen die van muziek houdt. Bekende Veghelaren als Monique Smit en Ron van de Snepscheut betreden het podium, evenals Gerben van Boxtel. Wie van mooie songs houdt zoal het bekende ‘House for sale is aan het goede adres bij Veghel Nightlive tijdens het optreden van Magriet Eshuijs. En wat dan te denken van Sharon, de winares van de X-factor! Het wordt helemaal feest wanneer BZB het toneel betreedt en het publiek vermaakt met liederen als ‘Koning Pinterman en ‘Alle remmen los.

Vuurwerk
Tijdens het evenement zorgt Intratuin Veghel voor vuurwerk op het podium. Wanneer het eigenlijk tijd is om het evenement af te sluiten, volgt nog een vuurwerkdemonstratie vanaf het dak van het stadhuis. Intratuin Veghel draagt op spectaculaire wijze haar steentje bij aan het welslagen van Veghel Nightlive.

Sponsoren
De verschillende orkesten van Harmonie Frisselstein zorgen voor de muzikale begeleiding van al deze toppers van lokale en vaderlandse bodem tijdens dit spectaculaire evenement in het hartje van Veghel. Maar zonder de hulp van het Veghelse bedrijfsleven, met de Rabobank als hoofdsponsor die de komst van Sharon mogelijk heeft gemaakt, zou dit evenement nooit van de grond hebben kunnen komen.
Ga na de website www.veghelnightlive.nl/.