Lid worden/opzeggen

Lid worden/opzeggen

Muziek maken is een hobby, waarbij leeftijd geen rol speelt. Van jong tot oud kunnen mensen muziek maken. En wat is er nu leuker dan muziek maken samen met anderen, in een orkest?

Muziekvereniging Frisselstein is een bloeiende vereniging, met leden in alle leeftijden, die in verschillende orkesten muziek maken. Diverse stijlen van muziek komen daarbij aan bod. Natuurlijk wordt er daarbij niet alleen gerepeteerd, maar zijn er ook verschillende uitvoeringen, waarbij iedereen laat horen waar ze als orkest naartoe gewerkt hebben.

Kom gerust eens luisteren tijdens een concert of tijdens een repetitie van één van de orkesten. Op de site is per orkest terug te vinden wie er lid kunnen worden van het orkest en wanneer de verschillende repetitiemomenten zijn.

Je kunt lid worden van Muziekvereniging Frisselstein door onderstaand formulier af te drukken, in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar onderstaand adres.

Aanmeldformulier

Je kunt je afmelden als lid van Muziekvereniging Frisselstein door onderstaand formulier af te drukken, in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar onderstaand adres.

Opzegformulier

Ledenadministratie Muziekvereniging Frisselstein t.a.v. Ramòn van Grootel, Cederlaar 34, 5467 HG te Veghel. E-mail: ledenadministratie@frisselstein.nl

Muziek voor iedereen. Meer armslag bij een minimuminkomen
Als vereniging vinden wij dat alle kinderen in de gelegenheid moeten zijn om muziek te (leren) maken. Graag willen wij behulpzaam zijn bij het aanvragen van middelen (bijv. Jeugdcultuurfonds) om muziek maken mogelijk te maken. Het jeugdcultuurfonds schept mogelijkheden voor kinderen en jongeren van financieel niet- of minder draagkrachtige ouders om deze jongeren te laten deelnemen aan culturele activiteiten zoals muziek. Het fonds stelt daarbij gelden beschikbaar voor lesgeld en contributie van culturele organisaties. Aarzel niet om hiervoor contact op te nemen met onze voorzitter Rik Driessen.

De belangrijkste tarieven voor het seizoen 2021-2022 zijn als volgt:

Per jaar
Contributie jeugdleden (tot 21 jaar) € 120,50
Contributie volwassen leden (21 jaar en ouder) € 135,50
Kosten huur instrument van de vereniging jeugdleden (tot 21 jaar) € 57,00
Kosten huur instrument van de vereniging volwassen leden (21 jaar en ouder) € 66,00
Korting jeugdleden op lesgeldtarieven Phoenix Cultuur (Muziekschool) € 79,00

Lesgeldtarieven op aanvraag

Op het lidmaatschap van onze vereniging zijn van toepassing:

Friss.lidmaatschapreglement F.1.6

Friss.Huishoudelijk reglement F.1.5

Lees beide documenten aandachtig door.