Vrijwilliger van het jaar

Vrijwilliger van het jaar

Binnen Muziekvereniging Frisselstein zijn de vele vrijwilligers de sleutel tot succes. Daarom wordt er jaarlijks tijdens de traditionele vrijwilligersavond aan het einde van het muzikale seizoen de vrijwilliger van het jaar gekozen. Deze vrijwilliger wordt dan even in de schijnwerpers gezet en bedankt voor zijn of haar bijdrage aan bepaalde activiteiten. De verkiezing wordt uitgevoerd door het bestuur.

Hieronder vindt u de galerij van Vrijwilligers van het Jaar:

2003 Willy Verbruggen

Vrijwilliger van het Jaar 2003 voor zijn vele activiteiten binnen de materialencommissie en de stille kracht bij elke repetitie en concert door het klaar zetten van alle stoelen en het verrichten van diverse hand- en spandiensten op het podium.

2004 Wilhelmien van Bennekom

Vrijwilliger van het Jaar 2004 voor haar rol als opleidingsfunctionaris, waarmee ze de brug is tussen MiK en de Frisselstein opleidingsorkesten.

2005 Hellen van Milt

Vrijwilliger van het Jaar 2005 voor haar jaarlijkse bijdrage als coördinatrice voor de collecte van het Prins Bernhard Cultuur Fonds.

2006 Sebastiaan Beks

Vrijwilliger van het Jaar 2006 voor zijn rol als voorzitter van de orkestcommissie, bijdrage aan kampcommissie en Frisselstein contactpersoon binnen de stichting Veghel Night Live.

2007 Johan van Keulen

Vrijwilliger van het Jaar 2007 voor zijn bijdrage als lid van de vervoerscommissie.

2008 Jan van Bennekom

Vrijwilliger van het Jaar 2008 voor de ontwikkeling van de internet gebaseerde verenigingsadministratie.

2009 Robert Danse

Vrijwilliger van het Jaar 2009 voor de enthousiaste, professionele en energieke wijze waarop hij binnen OCTO, Kampcommissie zijn bijdrage levert. Daarnaast voor de wijze waarop hij Veghel Night Live 2009 mee georganiseerd heeft.

2010 Mariska van Lieshout

Vrijwilliger van het Jaar 2010 voor haar grote inzet voor de financiële administratie van de vereniging en andere administratieve taken.

2011 Liesbeth Fransen

Vrijwilliger van het Jaar 2011 voor haar grote inzet in de vereniging in het bijzonder voor haar inzet voor Veghel Night Live.

2012 Jan Lubberts 

Vrijwilliger van het Jaar 2012 voor zijn tomeloze inzet voor het seniorenorkest.

2013 Rozemarijn Vossen

Vrijwilliger van het Jaar 2013 voor haar inzet binnen de communicatiecommissie.

2014 Emy van Delst en Annelies van Rooij

Vrijwilligersduo van het Jaar 2014 voor hun bijdrage aan de muziekbibliotheek, zowel het beheer hiervan als het digitaliseren van dit muziekarchief.

2015 Marianne en Cees Glorius

Vrijwilligersechtpaar van het Jaar 2014 voor hun bijdrage aan de organisatie van het oliebollen bakken bij de Intratuin. Daarnaast heeft Marianne de coördinatie van TOF op zich genomen en is Cees actief betrokken bij het project om blaasmuziek onder de aandacht te brengen bij kinderen op de basisschool.

2016 Mirjam van Vugt

Vrijwilliger van het jaar vanwege haar inzet voor de Jumco Cup gedurende 10 jaar. Verantwoordelijk voor de uniformen van de vereniging en (mede) organisator van de Big Bandits en blaaskapel Bloast um op.