TOF orkest

In het Toekomst Orkest Frisselstein (in het kort: TOF) spelen leden die één jaar muziekles hebben gevolgd. Onder leiding van dirigent Peter Spierings, leren zij samen spelen in een orkest. TOF bestaat voornamelijk uit jeugdleden, maar ook volwassenen die op latere leeftijd zijn begonnen met het leren bespelen van een instrument, of dit na jaren weer hebben opgepakt, kunnen meespelen. De leerlingen spelen in  principe tijdens hun basisschooltijd bij TOF.

Elk jaar verzorgt het orkest vier tot vijf concerten, zoals het spelen op het jaarlijkse jubilarissenconcert van muziekvereniging Frisselstein, het spelen op de open dag van Phoenix Cultuur en een gezellig tuin en/of havenconcert. Het jaar sluiten we af met het ijsconcert. De laatste repetitie van het jaar is dan op de Markt.

Het orkest wordt gedirigeerd door Peter Spierings en repeteert op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur op de Noordkade in zaal  Het Magazijn te Veghel. Het repetitieschema is volgens het rooster van Phoenix Cultuur.

Contactpersoon: Kees van Summeren
Emailadres: opleidingen@frisselstein.nl

Afmeldingen: Anne Marie Koevoets
Emailadres: tof@frisselstein.nl