Vriend worden

Elke vereniging heeft naast leden, ook financiële middelen nodig om te kunnen blijven bestaan. Zo ook muziekvereniging Frisselstein. De vereniging krijgt subsidie vanuit de gemeente en heeft diverse sponsoren, maar daarnaast zijn er ook “Vrienden van Frisselstein”.

Vrienden betalen een jaarlijkse bijdrage van €60,- en zorgen er op die manier onder andere voor, dat de vereniging nieuwe instrumenten kan kopen. Daarnaast wordt de bijdrage van vrienden gebruikt om de muzikale ontwikkeling van met name jeugdleden te stimuleren, bijvoorbeeld door middel van het vormen van diverse ensembles.

Er staat natuurlijk wel iets tegenover de financiële bijdrage die de “Vrienden van Frisselstein” aan de vereniging schenken.  Als zij een jubileum of andere gelegenheid hebben, waarbij ze een muzikale opluistering wensen, dan komt een van de ensembles dit graag voor hen verzorgen. Daarnaast krijgen de vrienden speciale uitnodigingen voor diverse concerten van de verschillende orkesten en ontvangen zij een paar keer per jaar het “Vriendennieuws”. Daarin kunnen zij lezen wat er allemaal speelt binnen de vereniging en welke activiteiten er voor de komende periode op de agenda staan.

Indien u vriend wilt worden, kunt u extra informatie aanvragen bij een van de bestuursleden of het onderstaande formulier invullen en opsturen naar het contactadres, wat u terug kunt vinden op de website.