Update i.v.m. coronavirus

Beste leden, ouders/verzorgers,

Wij, als bestuur, hebben vandaag (14-03-2020) het moeilijke besluit genomen om alle repetities en uitvoeringen t/m 31 maart te annuleren. We volgen hierbij het advies vanuit het RIVM en van het KNMO.
Dit besluit heeft tot gevolg dat het solistenconcours van 29 maart a.s. alsmede het musicalconcert van 3 april a.s. komen te vervallen.
Voor het solistenconcours gaan we kijken naar een alternatieve datum later in het seizoen. Voor het musicalconcert is dit niet mogelijk, aangezien vanaf april de repetities in het teken staan van Fabriek Magnifique. We zullen het musicalconcert daarom moeten uitstellen tot volgend seizoen.
Ook het Jumbo Jeugd Muziek Festival zal niet doorgaan. Mensen die kaarten hebben gekocht zullen deze terugbetaald krijgen. Er wordt door de Kring Veghel gezocht naar een nieuwe datum. 
De Dag van de toekomstmuziek is ook uitgesteld. 
We betreuren dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar kunnen met de gezondheid van onze leden en onze toeschouwers geen risico’s nemen.
We willen iedereen bedanken voor de inspanning die ze in bovenstaande evenementen hebben gestopt. Ons uitgangspunt is dat we dit moeten uitstellen en dus niet afstellen. 
We zullen de berichtgeving van de overheid, het RIVM en andere instanties nauwlettend in de gaten houden. Mochten er aanvullende maatregelen nodig zijn, dan komen we hier z.s.m. bij jullie op terug. 
Alvast bedankt voor jullie begrip.

Bestuur Muziekvereniging Frisselstein