TOF vierdaagse en Cello

TOF is de als vanouds drukke periode voor de zomervakantie deze week gestart met twee geslaagde optredens.

Op woensdagavond hebben we de wandelaars van de Veghelse avondvierdaagse getrakteerd op een gezellig stukje muziek. Een mooi plekje langs de route en het zonnetje dat zich nog af en toe liet zien zorgden voor een leuke sfeer en dat konden de lopers zeker waarderen.

Op donderdag hebben we een bezoek gebracht aan Cello / De Binckhorst in Rosmalen, waar we samen met de bewoners een leuke avond hadden. We werden gastvrij ontvangen, en net als vorige jaren dat we er waren vroeg het optreden wel wat improvisatie-talent van dirigent en muzikanten. Peter kreeg hulp van wel vijf dirigenten en sommige bewoners hadden hun eigen instrument meegebracht en bliezen of sloegen gezellig hun partijtje mee. Een geslaagd optreden dus!

Deze week was een mooie opmaat voor de komende concerten: TOF is nog te zien en horen op zaterdag 29 juni tijdens het Zomeravond Spektakel op de Watersteeg en op zondag 30 juni op het Noordkade Festival. Op woensdag 3 juli sluiten we een mooi seizoen af met het inmiddels traditionele IJsconcert op de markt.