Picknickconcert

Op zondag 18 juli presenteert Harmonie Frisselstein een uniek Picknickconcert. Dit concert vindt plaats op het grote podium tijdens het Slokdarmfestival. De optredens worden verzorgd door TOF en Opstap, samen met Rosemarie Seuntiëns en Qué Pasa. Een goede gelegenheid om te luisteren naar muziek onder het genot van wat eten en drinken. Het bijzondere aan dit concert is namelijk dat er picknickpakketten te bestellen zijn die tijdens het optreden lekker opgegeten kunnen worden op een picknickkleedje voor het podium.

De picknickpakketten zijn van te voren te bestellen. Ze zitten vol met lekkers. De inhoud varieert van slaatjes huzarensalade tot croissantjes met potjes jam, sandwiches kruidenkaas en komkommer tot bakjes aardbeien met slagroom, koffie, thee, appelsientje en nog veel meer.
Er zijn twee verschillende picknickmanden te bestellen: Voor 5-6 personen voor € 75 en voor 10-12 personen voor € 125. U kunt de pakketten bestellen door onderstaand bestelformulier uit te printen en in te vullen.
Als u het formulier geheel heeft ingevuld kunt u dezevóór vrijdag 16 juli 18:00 uur opsturen naar:

Picknickconcert Muziekvereniging Frisselstein

t.a.v. Robert Danse

Heuvelstraat 29

5461 GJ Veghel

De bestelde pakketten liggen zondag 18 juli vanaf 11:30 voor u klaar nabij het grote podium. Het concert zal op dezelfde tijd starten.

Bestelformulier Picknickpakket Frisselstein