Open Tuinconcert Justitia m.m.v. Frisselstein

Justitia Concerten Veghel presenteert Het Open Tuinconcert, met Veghelse artiesten, op zondag 2 juni vanaf 13.00 uur

Locatie: de kantoortuin van Bierens Advocaten, Zuidkade 5, Veghel

Op zondag 2 juni presenteert Justitia Concerten Veghel Het Open Tuinconcert: een tuinconcert door en voor Veghelaren. Artiesten (solisten, koren, orkesten) van alle leeftijden, allen geselecteerd door Justitia Concerten Veghel, verzorgen samen één groot tuinconcert. Korte optredens resulteren in één groot, sprankelend en afwisselend tuinconcert. In een bijzondere ambiance weten deze Veghelse artiesten u mee te nemen van de roaring fifties naar intieme kamermuziek, van het koper van een big band naar virtuoos pianospel. Een aantal optredens wordt begeleid door Big Band Frisselstein onder leiding van Marc van Kessel en op vleugel door Dan Loredan.

In de prachtige, royale tuin van Bierens Advocaten zijn twee bijzondere podia. Op het hoofdpodium, het bordes geflankeerd door twee leeuwen, treden op: Big Band Frisselstein en klarinet-ensemble Frisselstein, Stage Affairs met een presentatie van hun nieuwe productie “ Labyrinth, Anne-Mieke Post-Smetsers (zang), Canta Libre (kamerkoor) o.l.v. Norbert Bartelsman, Ellen van Geel (saxofoon) met aan de vleugel Merijn Krol , Dan Loredan (vleugel) samen met zijn koren Love4music en La Vita, Marlies Mertens (zang) met aan de vleugel Gijs van Laarhoven, OnverMeidenlijk (band), Marina Cornelissen (zang), Anne-Marie van der Steen (zang) en Anny Smith (vleugel) en The Yellow Pants (jeugdband),

Onder de eikenboom is er plaats voor intieme optredens van Annelieke Merx (zang/gitaar), stadsdichter Bas Geeraets, accordeonist Tom van Aarle en klarinettist Harry Donjacour.

Het Open Tuinconcert begint om 13.00, tegen 17.00 uur vindt de grandfinale plaats op het hoofdpodium. Vlak voor de Grand Finale zullen The Triolettes ( met o.a. de Veghelse zangeres Lotte Verhoeven ) samen met Big Band Frisselstein optreden. De band Factor 12, met o.a. Frits van Eerd, zal, wandelend door de tuin, het concert opluisteren.