Open Dag MiK weer een drukke boel

MiK organiseert ieder voorjaar een Open Dag waarop belangstellenden kunnen proeven van allerlei vormen van kunst.
Omdat muziek ook kunst is, gaf TOF ook een klein concertje om de bezoekers te laten zien en horen, hoe leuk het is om in een groep muziek te maken.

Na een lichte paniek om een paar standaarden, kon het orkest beginnen met hun uitvoering.
TOF speelde liedjes uit het repertoire van heel het jaar. Zo speelden we Listen to the Music, het allereerste liedje van dit jaar. Maar ook Funkytown, het nummer waarmee onze nieuwe Toffers zijn ingestroomd. Maar een moeilijker stuk mocht natuurlijk ook niet ontbreken; Spider Pig.

Maar zelfs als je al een instrument speelt, blijft het leuk om andere instrumenten te proberen. Dus gingen een hoop Toffers nog door het gebouw op zoek naar instrumenten die ze uit wilden proberen. Maar ook familie en vrienden werden meegenomen zodat ook zij deze instrumenten konden ervaren. En stiekem hopen we toch wel dat zij ook een instrument gaan spelen.

Ook OCTO deed haar best om de mensen enthousiast te krijgen voor muziek, maar dan vooral voor de vereniging. Maarja, wat is nou muziekmaken zonder dat jet het kunt delen met anderen? Precies.

Dus we hopen (een deel van) deze bezoekers over 2 jaar terug te zien bij TOF. Maar eerst maar eens de bezoekers, of inmiddels leerlingen, van vorig jaar afwachten.
meer foto’s