Liesbeth Franssen vrijwilliger van het jaar

In de luwte van de Veiligheidsdag van de Veghelse Brandweer kon het winkelend publiek zaterdag25 juni 2011 in het winkelcentrum ook genieten van optredens van twee slagwerkgroepen van Harmonie Frisselstein. Tot het laatste moment bleef het onzeker of het openlucht-optreden door kon gaan.

De vrijwilligersavond werd dit jaar op zaterdag 2 juli gehouden in de prachtige tuin van onze voorzitter Hans Raaijmakers. De aanwezige vrijwilligers werden ontvangen met een welkomsdrankje en daarna stond er een barbecue gereed. Tijdens deze avond werden ook de vrijwilligers gehuldigd. Dit jaar ging de titel van vrijwilliger van het jaar naar Liesbeth Franssen vanwege haar verdiensten voor Veghel Nightlive. Uit de handen van de voorzitter ontving zij een beeldje. Nog twee andere leden werden door Hans naar voren geroepen vanwege bijzondere verdiensten. Dit was Robert Danse vanwege zijn actieve rol tijdens Veghel Nightlive. De andere persoon was Dirk van den Tillaar. Dirk was jarenlang bestuurslid geweest enheeft in die periode zeer veel voor de vereniging gedaan. Ook hij kreeg een beeldje.
Daarna vroeg Nol van Laarhoven het woord en zette vervolgens namens de andere bestuursleden de voorzitter in het zonnetje. Naast zijn rol in Veghel Nightlive heeftHans heeft vooral op gebied van sponsorwerving veel voor de vereniging gedaan.

Na deze huldigingen werd de avond voorgezet met een rebus. Aan de hand afbeeldingen moesten plaatsnamen en gezegden geraden worden.De teams gingen fanatiek aan de slag en voor het winnende team was een klein prijsje.

Toen de aanwezige arcorde- onistenkele oudhollandse kinder- liedjes inzette barstte de feeststemming pas echt los.

Al met al een zeer geslaagde avond.