Kamp

LET OP!
Dit jaar gaan we een ander weekend op kamp als normaal. Niet het laatste weekend van september maar 19-20-21 oktober. Dit is het laatste weekend van de herfstvakantie dus houd hier allen rekening mee!

Met de kampcommissie zijn we al weer druk in de weer voor het kamp. We hebben een nieuwe locatie gevonden en zijn er al even een kijkje wezen nemen. Het is een mooie grote locatie waar wij zeker weer een mooi kamp weekend kunnen gaan beleven.

De kampcommissie kan altijd wat handen extra gebruiken. Want vele handen maken natuurlijk ligt werk. Dus ben je 18 jaar of ouder, speel je bij een van de orkesten van harmonie Frisselstein, of speelt uw zoon of dochter in een van de orkesten, en hebt u een creatief brein, vol met leuke ideeën? Vindt u het leuk om samen met ons, en natuurlijk de leden van Frisselstein die mee op kamp gaan, een leuk gezellig en muzikaal weekend van te maken?

Wacht dan niet en stuur een mailtje naar Marjolein Rombout. Of spreek een van de kampcommissie leden aan tijdens de repetities, dan kunnen wij u uitnodigen om een keer een vergadering bij te wonen. Zo krijgt u een indruk wat wij doen en waar we mee bezig zijn, en kunt u zich eventueel aansluiten bij deze gezellige groep!

Groetjes,

Namens de kamp commissie