Frisselstein present op Veghel Nightlive

Over enkele weken barst de vijfde editie van Veghel Nightlive los op het CHV-terrein in Veghel. Op 21, 22 en 23 juni staat het Veghelse muziekfeest garant voor een top programma met nationaal bekende artiesten en echt Veghels talent.

Een combinatie van nationaal bekende artiesten en lokaal Veghels talent vormt een top programma dat het CHV-terrein laat bruisen. VNL trapt de vrijdagmiddag af met een speciale schoolmiddag. Ruim 1000 basisschool leerlingen op het CHV-terrein. Met als hoogtepunt een optreden van Hippe Gasten samen met het TOF orkest van Muziekvereniging Frisselstein.

De vrijdagavond staat in het teken van Rock. Een spetterende opening met de slagwerkgroepen en het Groot orkest van Frisselstein, optredens van Nikki (bekend van Idols), No Elevator en Pasta. Nummers van Joe Cocker, Queen en vele andere rockcovers zullen voorbij komen, met als grote afsluiting van de avond een optreden van Van Velzen. Zaterdag 22 juni belooft het een avond vol feestmuziek te worden. Yes-R opent de avond samen met het Opstap orkest. Daarna wordt het feest verder opgebouwd door o.a. Joia Rath, Nathalie van Gent en om het compleet te maken Frans Bauer, samen met de Big Band Frisselstein. De toegang is geheel gratis!