Frisselstein deelnemer aan Jumbocup

In het weekend van 3 en 4 november 2012 vindt in het Klooster in Zijtaart de 10e editie plaats van het Jumbo Muziekfestival. Een festival voor jong en oud, waarbij elke vereniging op muzikale en inspirerende wijze de begeerde cup probeert te winnen.

Een commissie bestaande uit Mark de Bie, Miriam van Vugt en Daan Vonk, ondersteund door het Kringbestuur, hebben ook dit jaar gezorgd voor de organisatie van een veelbelovend muziek festival weekend. Dit jaar zullen op zaterdag 8 slagwerkgroepen en op zondag 10 HaFa orkesten strijden om de prijzen. Dit jaar zal een compleet nieuwe jury de werken beoordelen. Het meedoen blijft belangrijker dan het winnen. De voornaamste doelstelling van de kring is nog steeds het muzikale niveau verbeteren cq in standhouden en de onderlinge band tussen de verenigingen te organiseren zonder competitie element.
Ook Muziekvereniging Harmonie Frisselstein zal aanwezig zijn om de Jumbocup, die ze vorig jaar heeft behaald, te verdedigen. Het orkest zal dit jaar de volgende stukken ten gehore brengen:

  • Lord Tullamore – Carl Wittrock
  • Danzon No. 2 – Arturo Marquez
  • Ross Roy – Jacob de Haan

Het optreden zal zijn op zondag 4 nov om 12:15. De prijsuitreiking is ’s avonds om 20:45.

Publiek is beide dagen van harte welkom. Voor meer informatie over het Jumbo Muziekfestival zie http://www.muziekkringveghel.nl