Friss-Beatles op eerste lustrum feest JOM

Op vaderdag waren onze Friss-Beatles uitgenodigd om een concert te geven tijdens het eerste lustrum feest van JOM. Voor de helft van de Friss-Beatles was dit een thuis concert want zij komen namelijk uit Mariaheide. Dn Brak was gezellig volgestoomd, reden genoeg voor onze Friss-Beatles om het publiek te laten genieten van hun slagwerk kunsten. Het publiek deed dan ook op aan geven van dirigent Peter van Horik enthousiast mee.

JOM, Jeugd Orkest Mariaheide,gaf onder de bezielende muzikale leiding van Roland Filippini een leuk concert, waarbij met name het nummer La Storia de nodige indruk maakte op het publiek. Want ondanks de wat kleine bezetting en hoge moeilijkheidsgraad van dit stuk, kwamen er zeer bijzondere muzikale momenten uit dit jonge orkest.

Het concert werd afgesloten samen met het opleidingsorkest van OBK uit Erp. Al met al een mooie maar ook gedenkwaardige dag voor Mariaheide, want na het vroegeretijdperk Taxandria en lange tijd geen orkest, is er weer eenecht orkestin dit gezellige dorp.