BBF met Alain Clark in Veghel op SDF

Hoofdpodium – Veghel – Julianapark

17 juli 21:00-23:00 uur

Het hoofdgerecht dat op het SDF (Slokdarmfestival) geserveerd gaat worden is de populaire soulzanger Alain Clark. En BBF (Bigband Frisselstein) zal deze zanger die momenteel het hart van Nederland heeft veroverd LIVE begeleiden.

Na de Live CD opname van 11 december 2009 zit BBF in een stroomversnelling. Dit populaire Bigband orkest onder leiding van artistiek leider Marc van Kessel is in staat om een avondvullend programma neer te zetten dat een aantrekkingskracht heeft voor een zeer breed publiek. Dit krachtige orkest is zich momenteel aan het voorbereiden op een superavond tijdens het Slokdarmfestival. Op zaterdagavond zullen de muzikanten een zeer gevarieerd programma serveren, waarvan het publiek zal smullen. Het eerste uur zal BBF nummers laten horen van onder andere hun eigen live-CD. Naast strakke instrumentale populaire hits, zullen Gerben van Boxtel en Jaccomijne Driessen met dit orkest optreden. En als hoofdgerecht van de avond zal Alain Clark onder muzikale begeleiding van BBF de avond compleet maken. De BBF muzikanten zullen de zanger in een bedje van soul leggen en daarmee het publiek verwennen met “de slagroom op het toetje van Slokdarmfestival 2010. De bekende soulzanger zal vooral nummers van zijn dubbel platina album “LIVE IT OUT laten horen met bekende nummers zoals “Father and Friend en “Blow me Away. Maar Clark is hier ook om zijn nieuwe album “COLORBLIND te promoten en zal ook zeker nummers van dit album laten horen.

BBF nodigt jullie uit om op zaterdagavond 17 juli vanaf 21.00 uur naar het hoofdpodium in het Julianapark in Veghel te komen om te genieten van het hoofdgerecht van Slokdarmfestival 2010.