Avond van de filmmuziek

Om de langste dag van het jaar goed te benutten organiseerde Muziekvereniging Frisselstein afgelopen vrijdag de “Avond van de filmmuziek”. D’n Brak in Mariaheide werd voor deze gelegenheid omgebouwd tot een gezellige concertzaal, en het Opstaporkest en het Groot Orkest brachten onder leiding van dirigent Erik Kluin allerlei bekende filmmelodieën ten gehore. Ook bekende tunes uit TV-series waren te beluisteren.

Zo kon het publiek tijdens het optreden van het Opstaporkest genieten van onder andere medleys uit de films van James Bond en uit The Rock en van de thema’s van JAG en The A-team.


Na de pauze was het de beurt aan het Groot Orkest om de toehoorders te vermaken met muziek uit de Lion King, Alladin, The Wizard of Oz, Kuifje en nog veel meer. Dat de bijbehorende filmfragmenten tegelijkertijd op een groot scherm werden vertoond (dank je wel Noortje!) maakte het plaatje deze avond compleet. Kortom, een mooi en gevarieerd optreden van beide orkesten, waarop na afloop veel enthousiaste reacties van het publiek te horen waren.