Zonovergoten tuinconcert TOF

Op 4 juli 2010 was het jaarlijkse tuinconcert van TOF. Dit jaar was dat op een nieuwe locatie, namelijk de tuin van Klondike. De fam Slippens had deze tuin aan Frisselstein beschikbaar gesteld en wij hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. Het is een prachtige locatie met volop ruimte en gelukkig ook een mooie grote boom die voor schaduw zorgde.

De TOF leden waren om 13.30 allemaal aanwezig om nog even in te spelen. Tegen 14.00 was het talrijke publiek gearriveerd en kon het concert beginnen. Marc liet het publiek aan de hand van de stukken inzien hoe de opbouw van een jaar TOF in zijn werk gaat. De stukken die gespeeld werden, waren steeds iets moeilijker. Het was een warme dag dus na een stuk of 6 nummers was er een pauze zodat de muzikanten en het publiek even iets konden drinken.

Na de pauze stond het concert in het teken van de solisten. Eerst was de trombone aan de beurt gevolgd door de trompetten en de klarinetten. Tussen door werd ook nog even lang zal ze leven gespeeld voor Iris van der Werf die op haar verjaardag toch aanwezig was om mee te kunnen spelen.

Aan het einde bedankte Marc de familie Slippens voor de gastvrijheid en bood Annemarie Mevrouw Slippens een bloemetje aan. Na een toegift was het concert ten einde. Het publiek was, terecht, zeer enthousiast over zowel het concert als de locatie.

Home » Zonovergoten tuinconcert TOF » Tuinconcert 2010