Vrijwilligersavond 2006

Op vrijdag 23 juni werd weer de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. Dit jaar werd er uitgeweken naar het mooie Mariaheide. Uiteraard werd de Vrijwilliger van het jaar en de Commissie van het jaar bekend gemaakt. De eer viel ten deel aan Sebastiaan Beks gezien zijn activiteiten voor de orkestcommissie, Veghel Night Live, Kampcommissie en als projectleider bij diverse grote concerten. Dit jaar werd de orkestcommissie uitgeroepen tot commissie van het jaar wegens hun inzet, inspiratie en organisatie rondom de diverse concerten van het Groot Orkest, het meedenken in het beleid, vernieuwing van de jaarlijks terugkerende activiteiten

Echter is de uitreiking van deze prijzen enigszins vreemd gezien alle vrijwilligers en commissies zich het gehele jaar voor onze vereniging inzetten. Iedereen op zijn eigen wijze. Toch wil het bestuur een enkele vrijwilliger en commissie er even uitlichten. Uiteraard zonder iemand te kort te doen want onze vereniging kan niet zonder inzet van de vele vrijwilligers.

De avond begon om 20.00 uur in Gemeenschapshuis Dn Brak. Een enkeling dacht Mariaheide al dusdanig te kennen en stond prompt voor dn oude Brak. Echter deze is al ruim 4 jaar niet meer in gebruik. Om te voorkomen dat men een volgende keer in Mariaheide zou verdwalen werd de avond voortgezet met een Oudhollands eigentijdse fotozoektocht. Om het zoeken naar de fotos enigszins moeilijker te maken werd men afgeleid door een quiz. In deze quiz werd de kennis van de groep getest over Frisselstein, Mariaheide en algemene kennis. Deze kennis werd aangevuld met behulp van mobieltjes, internet en bereidwillige inwoners van Mariaheide.

Na een uurtje doorstappen was iedereen weer terug in dn Brak. Tijdens het controleren van de fotozoektocht leek het of iedereen een andere route heeft gelopen of enkele Fata Morganas heeft gezien. Géén enkele groep had alle fotos in de juiste volgorde gezet.
De quiz werd beduidend beter gemaakt. De kennis over Frisselstein, Mariaheide en de Algemene kennis was goed verdeeld. Alleen de Sudoku puzzel bracht verassende resultaten.

Uiteraard kwam er een winnaar uit de bus. De 1e prijs was tweeledig. Uiteraard de eer en de roem welke deze groep ten deel valt en een prachtige groepsfoto op de website. De winnende groep bestond uit Bernard en Diana, Sebastiaan en Hester, Paul, Hellen en Peter, Jan en Marian. Al met al een heel geslaagde avond.
Bij deze willen wij dan nogmaals iedereen bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar.