Vrijwilligers gevraagd voor Veghel4 Warchild

Op 27 juni is het zover dan gaan wij er met z’n allen voor zorgen dat er een geweldig muziekspektakel gaat losbarsten tijdens het Veghel4warchild weekend. Dit weekend wordt gesteund door tal van bekende Nederlanders. Hun videoboodschappen kun je vinden op http://www.youtube.com/user/Veghel4WarChild . Vergeet ook vooral niet om op de website van http://www.veghel4warchild.nl/te kijken voor meer informatie.

Op zaterdag avond zal de muzikale avond om 19.00 uur beginnen. DJUMBO zal er voor zorgen dat het plein vanaf de start goed gevuld is. Vervolgens komen onze orkesten aan de beurt. Het Op-stap orkest, intermezzo’s van Fris-beat-2-beat, onze BigBand Frisselstein en aan het eind het Groot Harmonie orkest. Onze vereniging zal onder meer de souplesse dansers, zangeres Marjolein v.d. Broek, Heart of Soul, Ellen Pauli, Popkoor Enjoy en niet te vergeten Van Dikhout begeleiden.

De generale repetities zullen waarschijnlijk zijn op zaterdagochtend/middag. Aan jullie het verzoek om hier alvast rekening mee te houden.

Maar voordat het muziekspektakel los barst, dienen wij nog het een en ander aan werk te verzetten. Vanaf het slot van de Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt beginnen wij rustig aan met de eerste voorbereidende werkzaamheden op het stadhuisplein. Vanaf woensdag gaan we helemaal los met de opbouw van onder meer een geweldig podium. Wij assisteren Veghel4Warchild bij de opbouw en Veghel4warchild zal het terrein afbreken zodra het weekend voorbij is.

Tijdens de muzikale avond zullen wij ook nog enkele taken vervullen en na afloop vegen we het plein schoon en halen onze spullen van het podium. Hiervoor hebben wij jullie hulp en de hulp van jullie familie/vrienden e.d. nodig. Vele handen maken licht werk en wij zullen er voor zorgen voor een goede werkverdeling onder alle vrijwilligers. Er is voor iedereen wel wat te doen!!! Wij rekenen op jullie medewerking. Als vrijwilliger kun je je opgeven bij robert danse.

Tijdens de repetities zullen er inschrijfformulieren liggen.

Groeten,
De projectcommissie Frisselstein

Hans, Sebastiaan, Robert, Mark en Dirk