Veghel Nightlive nadert

De datum van Veghel Nightlive nadert en het wordt tijd enkele zaken eens op een rijtje te zetten. Wat gaat er eigenlijk gebeuren op 25 juni?

Vanaf 19.00 uur staat het Stadhuisplein bol van muziek. Onder begeleiding van Harmonie Frisselstein treden verschillende bekende en minder bekende artiesten op. Het muziekfeest begint om 19.00 uur met Djumbo. Deze drie dames zetten het Stadhuisplein voor de jeugd op zn kop. Djumbo wordt gevolgd door optredens van Reunion, Recover, Ryan van de Akker, Hylke Bierman en Spanner. Met name van Spanner wordt veel verwacht omdat deze band juist deze maand met een nieuw album uitkomt. Het programma biedt voor ieder wat wils op het gebied van muziek. Het is dan ook de bedoeling dat iedereen die komt zich vermaakt die zaterdagavond.

Muziek is niet het enige spectakel tijdens Veghel Nightlive. De Souplesse Dancers zetten de benen in beweging tijdens het openlucht concert. Het totale programma is rond de klok van 23.00 uur afgelopen.

Op het Stadhuisplein wordt de mogelijkheid geboden een hapje en een drankje te gebruiken. We rekenen op een prachtige zomeravond met veel muziek en veel publiek!

Met Rabobank Veghel als hoofdsponsor en verschillende subsponsors uit het Veghelse bedrijfsleven, zal Veghel Nightlive een succes worden!!! Op 25 juni genieten muziekliefhebbers in Veghel van muziek, verzorgd door Muziekvereniging Harmonie Frisselstein. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!