Veghel Nightlive een groot succes

Zaterdag was het eindelijk zover. Na veel voorbereiding was het grote moment daar. Op het laatste moment nog een soundcheck en wij waren er klaar voor.

De avond werd geopend door Frisbeat en dat klonk geweldig. TOF zat er al helemaal klaar voor en ze hebben geweldig gespeeld samen met Ryan van de Akker. Het nummer van Phil Collins werd uitstekend vertolkt door Paul de Corte. Ook de stukken zonder artiest klonken goed. In de tijd dat DJUMBO op het podium het kleinste publiek en zeker ook vele vaders vermaakten, werd er snel gewisseld door de orkesten. Voor ons zat het Opstap Orkest. Zij begonnen hun optreden met Back to the Future gevolgd door Tarzan. Het volgende nummer was een duet met Ryan en Hilke. Zij zongen ook nog een het nummer I dont know how to love him. Dit klonk geweldig.

Zij sloten hun optreden af met Re-union. Van deze groep waren verschillende fans het optreden op komen luisteren. Zij zongen ook nog enkele nummers alleen. Hierna was de band Recover aan de beurt. Ook zij gaven een spetterend optreden. Ondertussen nam het Groot Orkest plaats. Zij begonnen hun optreden met Children of Sanchez, dit klonk het publiek bekend in de oren. Ook de stukken Arsenal en music for a Solemnity werden door het publiek goed ontvangen. Toen begon de muziek met artiesten. Songs from the Wizz met Paul en Hilke werd geweldig vertolkt en de Souplesse Dancers maakte het geheel compleet. Daarna weer een stuk alleen door het grote orkest Twins genaamd.

Daarna volgde TOTO, dit werd samen met de band Recover gespeeld evenals het nummer Im still standing. Het grote orkest gaf een goede vertolking van Marco Borstato ten gehore. De Zee werd aangekondigd samen met Hilke Bierman, maar het orkest besloot om eerst even een wit T-shirt aan te trekken. Dit gaf een mooi effect. Het duet van Ryan samen met Syb klonk hartstikke goed. Het publiek was dan ook wild enthousiast. Dit enthousiasme werd door gezet toen Syb samen met zijn band Spanner een nummer ten gehore bracht van hun nieuwe album. Toen volgde het nummer Invisible samen met het grote orkest. Ook dit klonk geweldig. Na enkele nummers alleen door Spanner met Syb werd het laatste nummer met het grote orkest ingezet, het mooie Unbreakable. Daarna volgde de Grand Finale, I´ve got the Music in me. Het was een nummer met veel improvisaties van de diverse artiesten. Het publiek was laaiend enthousiast. We hebben als vereniging laten zien waar we toe in staat zijn. Veghel NightLive was een groot succes!