Veghel Nightlive 2013 barst los met frisse wind

Veghel Nightlive 2013 begon vrijdag met een optreden van TOF en werd ’s avonds voortgezet door het Groot Orkest van Muziekvereniging Frisselstein. Het Groot Orkest begeleidde een keur aan artiesten. Nationale bekendheden zoals Nikki en Van Velzen kwamen aan boden ook lokale bekendheden lieten van zich van hun beste kant horen.

Doorde verscheidenheid aan artiesten, werd ook een verscheidenheid aan muziek gespeeld. Zo klonken nummers van Adele, Amy Winehouse, Joe Cocker enQueen over het voormalige CHV-terrein aan de Noordkade. Op het plein werd het daarom steeds drukker. Toen ook nog eens de hemel open trok, was het muzikale feest met zangers, popkoor, muzikanten,danseressen en publiek compleet. Het Groot Orkest van Frisselstein werd bij veel nummers ondersteund door het Combo van Mik.

Van Velzen bracht de sfeer er nog meer in toen hij het hele publiek in zijn show betrok en daarmee bewees datVeghelaren echt muzikaal zijn. We hebben genoten van de veelzijdige optredens en zijn benieuwd naar de optredens die het Opstap en BBF vanavond geven.