Veel enthousiasme bij tuinconcert

Familie, buurtgenoten en belangstellenden hadden zich zondag 12 juni in de prachtige tuin van
fam. Raaijmakers verzameld om te komen luisteren naar een concert van TOF. De koffie stond klaar en een twijfelend zonnetje warmde de gasten vast een beetje op.
Toen Tof om 11.00 uur begon te spelenhad de zon plaats gemaakt voor een aantal dreigende wolken maar het orkest speelde met zoveel vuur dat het zichzelf en de luisteraars daar meemakkelijk op temperatuur kon houden.
Filmmuziek uitDisneyfilms en Grease werd afgewisseld met een rocknummer van Queen en het mysterieuse Villa Volta bekend uit de gelijknamige attractievan de Efteling. Dat TOF ook zijn hand niet omdraait voor een moeilijk musicalstuk bleek wel uit de manier waarop ze Phantom of the Opera speelde. Het kippenvel dat de luisteraars kregen was zeker niet van de kou.

Het concert werd heel toepasselijk afgesloten met Celebration. Inderdaad een feest zo kon je dit optreden wel omschrijven.
Onze gastheer en gastvrouw hadden voor voldoende drinken en een versnapering gezorgd dus na afloop van het concert werd er door de aanwezigen nog gezellig wat nagepraat. De fam. Raaijmakers heeft aangegeven dat we vaker van hun prachtige theatertuin gebruik mogen maken en dat zullen we in de toekomst zeker doen.