TOF en Opstap sluiten muzikaal seizoen af

Twee dagen na Veghel Nightlive is het dan zo ver dat de jaarlijkse barbecue en de slotconcerten weer voor de deur staan. Het Groot Orkest heeft vrijaf maar de andere twee harmonieën treden nog even op onder leiding van Marc van Kessel.

TOF speelt enige werken uit hun repertoire, die vooral tijdens de laatste maanden gerepeteerd zijn. Zelfseen stuk als Mission Impossiblewaarvan Marc dacht, kan ik dat wel doen? Maar al repeterend zag hij zijn kans schoon om ook dit stuk er door te “jassen. Marc is heel gelukkig met het muzikale resultaat dat het afgelopen jaar is bereikt met deze groep. Deze TOF is echt top.

Dan is de beurt aan het Opstaporkest. Voor het laatst staat Marc er voor en de muzikanten willen hem extra bedanken door er nog een schep muzikaliteit bovenop te doen! Marc straalt van alle kanten. Na het laatste nummer bedankt Marc alle muzikanten voor hun vriendschap en muzikale inzet. Hij wil toch twee namen noemen en dat is die van Dré Sampers die vanaf het eerste uur de voorzitter van de orkestcommissie was, daarna kwam André Jansen en sinds ongeveer een jaar is dat nu Chantal Bennik. Marjolein Rombout wordt als tweede genoemd omdat zij vanaf het begin als saxofoniste heeft mee geblazen. Daarna bedankt Chantal namens de groep Marc heel hartelijk en geeft hem een cadeau in de vorm van een foto van dirigent Marc van Kessel als aandenken.

De Voorzitter Berry Tomas roemt de verdiensten van Marc, dankt hem en deelt verder mede dat Marc van Kessel nog minstens drie jaren verbonden zal zijn aan het orkest TOF.

Als de lucht van de barbecue binnendringt en iedereen toch dorst krijgt begrijpt men dat hierna veel gezelligheid aanwezig was. Allen een prettige vakantie!

Vrijwilliger van het jaar

.

De voorzitter wil dat wel even vermelden. Johan van Keulen is dit jaar uitgekozen als de meest vrolijke en enthousiaste vrijwilliger van muziekvereniging “Frisselstein. Johan wordt hiervoor bedankt en krijgt een heel toepasselijk cadeau. Een radiografisch bestuurbare truc met opschrift. Johan rijdt deze wagen net zo gemakkelijk door Ambiance als zijn eigen 7 of 8 tonner over de A 50. Proficiat Johan!