TOF CD presentatie

De eerste CD van het TOF orkest van Muziekvereniging Frisselstein wordt gepresenteerd!

Zondag 26 november, van 10.30 tot 11.30 uur wordt in de Podiumzaal aan de Noordkade de eerste CD van TOF gepresenteerd.

In het Toekomst Orkest Frisselstein (in het kort: TOF) spelen leden die één jaar muziekles hebben gevolgd. Onder leiding van dirigent Marc van Kessel, leren zij samen spelen in een orkest. TOF bestaat voornamelijk uit jeugdleden, maar ook volwassenen die op latere leeftijd zijn begonnen met het leren bespelen van een instrument, of dit na jaren weer hebben opgepakt, kunnen meespelen.

In september heeft het TOF orkest een hele dag opnames gehad voor deze eerste CD die wordt uitgebracht. Een prachtige ervaring voor deze jonge muzikanten.

Tijdens de CD-presentatie wordt een filmpje getond over het maken van de CD, een heuse “making of”.

Hier alvast een voorproefje:

Vervolgens zal het TOF orkest een aantal nummers van de CD live uitvoeren. Daarna sluiten de nieuwkomers in TOF aan en zal nog een aantal nummers ten gehore worden gebracht.

Voor alle belangstellenden een mooie kans om te horen, zien en mee te maken wat er allemaal kan na 1 jaar muziekles en hoe het is om samen te spelen in een orkest van de muziekvereniging.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Zondag 26 november om 10.30 uur in de Podiumzaal aan de Noordkade.