Taartconcert Northside Brass

Op zondag 8 december 2013 vond er in de Frisselsteinzaal op de Noordkade een taartenconcert plaats van FrissKidsBrass. Dit concert werd gegeven omdat wij (FKB) onze oude naam gingen verwisselen voor een nieuwe naam. Wij waren het er allemaal over eens dat we dat nodig hadden omdat wij o.a. geen echte ‘kids’ meer waren. Onze kleren begonnen ook een beetje krap te zitten en we waren wel toe aan een grotere uitdaging.

Het concert werd geopend door Marc, onze dirigent. Hij gaf een kleine toespraak waarmee hij ons aankondigde als FrissKidsBrass. We openden het concert als FrissKidsBrass en we speelden een aantal nummers die we vroeger veel speelden. Dit zijn de makkelijkere nummers zoals: ‘My boyfriend is back’ en ‘I get around’. En langzaam maar zeker kwamen er ook wat moeilijkere stukken om de hoek kijken zoals: ‘Lady Gaga mix’ en ‘I gotta feeling’.

Na deze opening was er een pauze waarin er stukken taart, koffie en thee, frisdrank en chips werden verkocht. De taarten waren door alle leden van FKB zelf gemaakt. Een taart per persoon. De opbrengst was voor ons bedoeld. Toen de pauze bijna over was, gingen wij ons omkleden in onze nieuwe kleren. Franco en Petra hebben hier wederom weer voor gezorgd en wij zijn hier ook heel blij mee natuurlijk! Op onze nieuwe kleren stond een nieuw logo: het logo van ‘Northside Brass’ (NB)!

Voordat we begonnen aan het 2e deel van het concert, kondigde Inge ons aan en gaf nog een kleine toespraak. Tijdens dit deel van het concert speelden we onze nieuwste nummers. Dit zijn bijvoorbeeld: ‘Brooklyn’ of ‘Camouflage’.

Na afloop van het concert was er natuurlijk groot applaus en nog wat taart 😉

Vanaf nu heten wij: ‘Northside Brass’.