Succesvol Muziek Kamp in Ommel

Op 19, 20 en 21 Oktober 2012 vond het jaarlijkse muziekkamp van Harmonie Frisselstein plaats. Dit jaar kwamen er ongeveer 70 jonge boeren, boerinnen en ander oranje gespuis naar de nieuwe locatie Ons Thuis in Ommel.
Het begon allemaal op vrijdagavond toen alle kinderen aan kwamen. Nadat alles goed en wel was ingedeeld (het was voor sommige Hollanders lastig om hun geslacht te bepalen) was het tijd voor de kennismaking in de vorm van spelletjes, waarna al snel een huiveringwekkende spooktocht volgde. Het bleef nog lang gezellig bij het kampvuur.
De volgende dag werd een heuse 11 spelen tocht gehouden. Van Leeuwarden tot Dokkum konden er punten verdiend worden. Natuurlijk moest er ook gerepeteerd worden. Dit kon gelukkig buiten plaats vinden, de weergoden waren ons goed gezind. s Avonds was het traditiegetrouw tijd voor de Bonte Avond met natuurlijk optredens en een heuse ‘Ik hou van Holland quiz. Daara werd de avond afgesloten met een disco.

Op zondag was er een concert voor alle belangstellende ouders. Met het Seniorenorkest in het voorprogramma en een rood-wit-blauwe dirigent was dit dan ook een daverend succes. Kampcommissie en vrijwilligers, bedankt voor dit mooie weekend!