Solistenconcours 2015, schrijf je nu in

Op zondag 22 maart vindt weer het jaarlijkse solisten- en ensembleconcours van Frisselstein plaats. Op deze dag kunnen alle leden van de vereniging zich van hun beste kant laten zien op hun eigen niveau. Het concours vindt plaats in de Podiumzaal aan de Noordkade.
Hoewel het een heuse concourswedstrijd is met een vakkundige jury staat het plezier hebben in het muziek maken voor en met elkaar voorop!
Ook dit jaar stelt Sligro Food Group weer een mooie masterclass ter beschikking voor de winnaar(s) van deze dag. Inschrijving staat open voor alle leden (zeker niet alleen voor de jeugd!), inschrijven kan zowel individueel als met een duo of ensemble. Pianobegeleiding of begeleiding van een CD is mogelijk

Inschrijven kan tot en met zondag 1 maart via de link onderaan dit bericht. Maar let op, als je een stuk wilt spelen met pianobegeleiding moet je de partij van de begeleiding uiterlijk woensdag 25 februari hebben ingeleverd, zodat de pianiste voldoende tijd heeft om de stukken in te studeren.
De kopie van je eigen partij (dat geldt dus ook voor degenen die niet met pianobegeleiding spelen) ontvangen we graag uiterlijk een week voor het concours. Inleveren van kopieën kan digitaal via solistenconcours@frisselstein.nl, of bij Anne Marie Koevoets (bij de repetitie van het Groot, bij de repetitie van TOF of in de brievenbus op Bosven 80).

Dus: zoek een mooi stuk op, vraag je buurman of buurvrouw in het orkest als je liever niet alleen speelt, vraag je docent om je te helpen met oefenen en schrijf je in voor deze leuke dag!

Als je nog vragen hebt stel ze gerust via solistenconcours@frisselstein.nl, of neem contact op met Anne Marie Koevoets (0413-354463) of Suzan Wouters (0413-342121).

Deelname geldt alleen voor leden van Frisselstein. Log eerst in en klik daarna op onderstaande link