sKieten op de vrijwilligersavond

Hallo allemaal, vrijdag 2 juli hadden ze voor de vrijwilligers van de Harmonie en leuke avond georganiseerd.
De avond begon rond 20.00 uur, waar wij verwelkomd werden door Liesbeth Franssen. Zij kende ons niet net als heel veel andere vrijwilligers op die avond. Iedereen kreeg wat te drinken en mochten als ze zin hadden een stukje taart pakken. We gingen natuurlijk tussen mensen zitten die we kenden. En dat zijn de mensen van de kampcommissie (hebben jullie trouwens al zin in het kamp?!?!) en mensen die bij TOF spelen. Al snel daarna kwam Berrie van De Rozenjagers om ons te vertellen hoe onze avond eruit zou zien. We zouden eerst een paar rondes gaan handboogsKieten, want zo noemen ze dat in Eerde, de lamp (onze wisseltrofee) zou worden uitgereikt en daarna mochten we als we wilde ook nog even handboogsKieten.

Onze avond begon dus met het handboogsKieten, we werden ingedeeld in groepen en we leerden één voor één sKieten, wat niet voor iedereen even gemakkelijk was. De eerste ronde werd dan ook gelukkig niet meegeteld en de volgende 15 pijlen werden wel opgeteld. Gelukkig was er niemand geraakt door de pijlen, behalve de borden dan.

De mensen van De Rozenjagers gingen de punten tellen en haalden de drie beste vrouwen en de beste drie mannen eruit. Deze mochten door naar de finale waar zij nog 3×3 pijlen mochten sKieten.

Dat waren Koen, Huub, Ivo. En bij de vrouwen Jaqueline, Marjolein en Thalia. En zo kwam er de beste mannelijke skieter en de beste vrouwelijke skieter uit. De beste schutters waren Jaqueline en Ivo.

Ondertussen werd de vrijwilliger van het jaar benoemd. Dit jaar is dat Wilhelmien van Bennekom geworden, ze heeft voor de Harmonie heel veel gedaan. Ze heeft meegeholpen met de webcommissie, ze zit bij OCTO en ze doet de ledenadministratie. Verder zat ze in de organisatie van het Jumbomuziekfestival.

Ook werd de lamp uitgereikt. Vorig jaar was de kampcommissie de ‘gelukkige en dit jaar staat de o zo prachtige lamp bij een vrijwilliger van de webcommissie te pronken. Ze hebben binnen een jaar een heel mooie website opgezet. En er zijn erg veel mensen die deze site bezoeken, dus het is een groot succes.

Het was een heel gezellige avond. De avond werd afgesloten met nog wat hapjes en drankjes en nog wat pijlen. Natuurlijk was de laatste pijl midden in de roos.