Sfeervol jubilarissenconcert

Zondag 10 december vond het jaarlijkse jubilarissenconcert van Muziekvereniging Frisselstein plaats. De vele jubilarissen die de winterse omstandigheden getrotseerd hadden, hebben genoten van een gevarieerde middag vol muziek.

Onder de frisse klanken van Eigen Wijs hebben alle jubilarissen genoten van koffie met gebak. Vervolgens kon de volle zaal genieten van het eerste optreden van de nieuwe slagwerkgroep onder leiding van Jop Schellekens. Deze slagwerkgroep heeft een zeer goede eerste indruk achtergelaten met de professionele uitvoering van een aantal onderhoudende nummers. Onderstaand een impressie van dit optreden.

Het TOF orkest en het Groot Orkest hebben het muzikale programma compleet gemaakt en de jubilarissen en ander belangstellend publiek hebben genoten van een middag vol muziek. De Moesmulders hebben het concert afgesloten met een sfeervolle nazit.

Tijdens het concert zijn de jubilarissen van Frisselstein gehuldigd voor hun 12,5 jarig jubileum en Resi Verbeek voor haar 20-jarig jubileum

Van links naar rechts: Rik Driessen, Theo Jilesen, Jeffrey van Lieshout, Mirjam van Vugt, Resi Verbeek en Tessa Jansen.