Ridders van deze tijd

Het TOF orkest van Harmonie Frisselstein verzorgt zondag 20 mei een waar Ridderconcert bij Kasteel Heeswijk. De toegang is gratis.

Tijdens het openlucht concert “Ridders van deze tijd worden bekende nummers als Proud Mary en Viva la Vida gespeeld, maar ook minder bekende nummers als The Legend of Castle Armagh en Celtic Air and Dance. De aanvang van het Ridderconcert is om 11.00, het concert duurt ongeveer tot 12.30 uur.

Het TOF orkest staat voor Toekomst Orkest Frisselstein en heeft 47 muzikanten. De leden van dit orkest hebben minimaal één jaar muziekles gehad. De muzikanten leren hier om samen te spelen in een orkest. TOF staat onder leiding van dirigent Marc van Kessel. Het orkest bestaat voornamelijk uit jeugdleden, maar ook volwassenen die zijn begonnen met het bespelen van een instrument. Elk jaar begint het seizoen weer met ruim een half nieuw orkest.

We hopen u allen te begroeten op een zonnige zondag middag bij het openlucht concert “Ridders van deze tijd van het TOF orkest van Muziekvereniging Harmonie Frisselstein.