Bedrijvig Frisselstein

Uw bedrijfsevenement met Veghelse muziek

Uw bedrijf, Vereniging, Stichting of Scholengemeenschap heeft een feestelijk evenement op de agenda staan. Dat kan een bedrijfsfeest, jubileum, product- of campagnepresentatie, receptie, onthulling of schoolfeest zijn. Daar hoort muziek bij. Op dat moment komt muziekvereniging Frisselstein in beeld.

Veghels feest – Veghelse muziek – klinkend succes!

Muziekvereniging Frisselstein

Muziekvereniging Frisselstein is een grote Veghelse vereniging waar diverse orkesten actief zijn, van jeugdig ritmisch, swingende bigband tot evergreens- dance bands. Bovendien zijn combo’s, afgestemd op het thema van uw feest, op maat samen te stellen. Dat zet de juiste toon voor uw evenement. De kosten zijn altijd bespreekbaar en passend te maken binnen uw budget.

ProFrisselstein

Deze op evenementen gerichte activiteit van Frisselstein heeft een eigen naam: ProFrisselstein. Dat betekent dat er met veel aandacht en zorg naar uw evenement wordt gekeken. Met zoveel professionaliteit als van een amateurvereniging verwacht kan worden.

Het repertoire en de sfeerbepaling worden in overleg met u bepaald. De presentatie wordt aangepast aan de doelstelling van het feest. Moet het sfeervolle achtergrondmuziek zijn, dansmuziek, classics, jazzy of juist lekker dominant ritmisch? Alles is mogelijk.

Muziek van eigen bodem

Wat is er mooier dan dat u als lokaal bedrijf gebruik maakt van lokale muziek. Misschien speelt een van uw werknemers, leden of scholieren in het orkest. Dat maakt het extra leuk. En natuurlijk zijn de kosten in overeenstemming met de status van een vereniging met amateurs, terwijl de kwaliteit van de muziek professioneel is te noemen. Eigenlijk is het gewoon een voordehandliggende open deur: Veghels feest – Veghelse muziek – klinkend succes!

 

Spreekt het idee u aan, wilt u meer weten of ideeën opdoen, stuur dan een mailtje naar bedrijven@frisselstein.nl.
Eén keer bellen of mailen en uw feest wordt een klinkend succes.

Meer info: www.frisselstein.nl of 06-53817719