Optreden BigBand bij Veghel Jazz Proms

Op zaterdagavond 29 januari 2011 viert Stichting Jazz Veghel het vijfjarig bestaan met een speciaal jubileumconcert onder de titel ‘Veghel Jazz Proms in De Blauwe Kei te Veghel. Een aantal topformaties, waaronder het Brabants Jazzorkest met soliste Deborah Carter, Frisselstein Bigband, Quasar en Birdie Seven zullen garant staan voor een onvergetelijk jazzgala. De toegangsprijs tot deze avond bedraagt slechts € 15,–. De voorverkoop start op 20 december a.s. bij het UitPunt te Veghel. Leden/donateurs hebben gratis toegang, houders van een Rabobank rekening krijgen op vertoon van hun bankpas € 5,– korting op de entree. Een belangrijk deel van de opbrengst van zowel de entreegelden als van een loterij komt ten goede van het Ronald McDonald Kinderfonds. De avond begint om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Sinds succesvolle optredens met o.a. solist Alain Clark weet men ook uit buiten deze regio de kwaliteit van de BigBand zeer te waarderen. 1 van de hoogtepunten van deze avond zal het speciale gastoptreden zijn van Johnny Roosenberg, die zal worden begeleid door Bigband Frisselstein.

Als zanger treedt Johnny op met een breed repertoire van o.a. soul, r&b en jazzklassiekers en is hij tevens bekend als Michael Bublé performer. Afgelopen jaar maakte hij landelijk furore in het programma ‘The Voice of Holland.

Meer info over deze avond kunt u lezen op: www.stichtingjazzveghel.nl