Opstap betovert de Efteling

Op vrijdag 1 mei 2009 is het Opstaporkest van Frisselstein naar de Efteling geweest.

We gingen om kwart over tien vanaf Ambiance naar de Efteling toe en kwamen daar om half twaalf aan. Het weer zat mee en iedereen kwam vrolijk de bus uit om zijn spullen weg te brengen en om zich klaar te maken om van de attracties te kunnen gaan genieten, maar dat ging nog niet want Michiel was er nog niet. Gelukkig kwam hij snel en riep ook nog “hebben jullie er zin in ? iedereen begon te juichen en na een korte uitleg van wanneer we terug moesten zijn en waar we moesten verzamelen mochten we weg. We hadden een half uurtje en de helft van de groep ging samen met Michiel in de Droomvlucht dat was heel gezellig.

Toen we daaruit kwamen gingen we onze spullen pakken om te kunnen gaan spelen. Het concert begon om kwart over een. Het concert duurde een half uur toen hadden we een half uur om te lunchen en daarna begon het 2e concert toen we ook daarmee klaar waren gingen we terug naar de kleedkamers om onze spullen weg te leggen en daarna gingen we met zn allen naar een friettentje om wat te gaan eten.

Nadat iedereen zijn eten op had ging bijna iedereen naar de achtbaan de Python toe en toen ze daar uit waren naar de andere achtbaan Pegasus. Toen we daar uit waren moesten we jammer genoeg weer terug naar de bus om weer terug te gaan want het was ondertussen al weer vijf uur. Iedereen had een heel leuke dag gehad.

Home » Opstap betovert de Efteling » Efteling 2009