Nieuwjaarsduik 2011

Gaan we samen het nieuwe jaar induiken? Wij als kampcommissie in ieder geval wel.

Op 1 januari heeft het Groot orkest natuurlijk eerst de nieuwjaarsreceptie waarvoor jullie allen zijn uitgenodigd. Aansluitend willen we met zoveel mogelijk mensen van Muziekvereniging Frisselstein ook op een andere manier het nieuwe jaar “induiken.

Hoe willen we dit gaan doen? Om klokslag 15.00 uur klinkt bij Hemelrijk het startschot voor de Nieuwjaarsduik. En dat is niet alles, want dit is tevens het eerste wat Tessa zal doen als nieuw lid van de kampcommissie! Er is voor alle bezoekers gratis oliebollen (en uiteraard friet) en alle helden met een nat pak ontvangen voor één jaar lang ook nog eens eeuwige roem, een persoonlijk duikcertificaat, de felbegeerde Unoxmuts én gratis glühwein! Blaaskapel Panasch uit Uden zorgt voor de muzikale aanmoediging van de duikers. Zeeroversland wordt voor 1 januari extra sfeervol aangekleed, compleet met gezellige ‘après-duik nieuwjaarsbar, een prachtige kerststal en gezellige muziek. Er is van alles te doen en er is een Ipod Nano en diverse andere prijzen te winnen. Willen jullie Nieuwjaarsdag eens op een andere manier vieren met familie of vrienden? Kom dan gezellig samen naar Hemelrijk! Het is natuurlijk genieten om een heel jaar lang tegen je buurman in het orkest te kunnen zeggen dat JIJ wel durfde.

Voor nadere vragen en tips informeer bij diehard Robert Danse die bij de vorige editie alvast een proefduik heeft genomen.

Groet, Namens de kampcommissie