Muziekweekend speelt zich af onder water

In het weekend van 23 tot 25 september gaat muziekvereniging Frisselstein weer op kamp. Dit jaar wordt voor de negende keer het muziekweekend georganiseerd. Al een half jaar is de kampcommissie, bestaande uit een groepje aktieve leden van Frisselstein, druk bezig met de voorbereidingen om ook van dit weekend een topweekend te maken met veel aktiviteiten, sport en spel, een creatieve bonte avond, en een zeer spannende spooktocht.

Elk jaar wordt er aan dit kamp een thema gegeven. Vorig jaar was het thema Circus, en dit jaar hebben we het verfrissende thema “onder-waterwereld gekozen.

FrissTinus, de achterneef van Neptunus neemt de kinderen mee naar de onderwaterwereld FrissLantis. Want hij heeft hulp nodig. Wat is er namelijk aan de hand? Enkele jaren geleden is de inhoud van de schatkist van FrissLantis met muzieksleutels en dure parels gestolen door landrotten. De schatkist die de inwoners van Frisslantis rijkdom, vreugde, kleur en muzikaliteit gaf is verdwenen. En nu doet FrissTinus een oproep aan alle leden van harmonie Frisselstein om deze weer terug te vinden.

Met behulp van leuke, ingewikkelde opdrachten en mooie muziekstukken zullen we steeds dichter bij de schat komen en zal Frisslantis weer worden zoals het vroeger was. Een fris muzikaal land ergens ver onder de zeespiegel. Tijdens het kamp wordt er ook hard gewerkt aan een groots onderwater concert waarmee het kamp wordt afgesloten. Aanvang van dit concert is op zondag 25 september om 14.30 uur bij de groepsaccommodatie de Coxe Boerderij in Gemert.

Tot ziens in FrissLantis!!!