Muziekweekend 2004
op weg naar Circus Stein

Muziekvereniging harmonie Frisselstein is een actieve en bruisende vereniging. Naast muziek maken worden er door het jaar heen volop activiteiten georganiseerd zodat de leden actief betrokken blijven bij de vereniging en elkaar ook op andere manieren leren kennen. Een van de hoogtepunten van het jaar is het muziekweekend, waarvoor zich elk jaar 80 leden opgeven en een kampcommissie actief is om hier een geweldig weekend van te maken. Tijdens dit muziekweekend wordt muziek maken afgewisseld door bosspelen, zeskampen en ook een bonte avond is elk jaar een vast onderdeel van het kamp.

Dit jaar heeft het kamp als thema CIRCUS. In het weekend van 1, 2 en 3 oktober zal harmonie Frisselstein op kamp gaan naar het beroemde Circus Stein. Het is de bedoeling dat we daar het uitgeputte circus nieuw leven in gaan blazen. We gaan flink repeteren onder leiding van Marc van Kessel en er zullen zeer veel circusactiviteiten plaats gaan vinden.

Op zaterdagavond is er een heuse circusvoorstelling gepland, van en voor de deelnemers van het kamp. Het repeteren is natuurlijk niet voor niets, want zondagmiddag om 14:00 uur sluiten we het kamp af met een circusconcert voor de ouders, opas, omas, broertjes en zusjes en andere belangstellenden. Het concert vindt plaats in Eersel bij de kampeerboerderij d’n Hazelaar. Het beloofd weer een super weekend te worden, waarin het zeker gaat lukken om Circus Stein weer leven in te blazen.