Muziekvereniging Frisselstein feliciteert Jeugdprins Rik d’n Urste

Zaterdag 13 januari is tijdens de Jeugdhofzitting van CV De Kuussegatters Jeugdprins Rik d’n Urste onthuld! Samen met zijn adjudanten Tygo en Timo en zijn hofnar Luke vormen zij het Jeugd viertal van 2018!

Wij vinden het een eer om ook dit jaar weer een prins in ons midden te hebben. Rik speelt saxofoon bij het OPSTAP orkest van Muziekvereniging Frisselstein. Ook de rest van de familie speelt een deuntje mee bij Frisselstein en viert mee feest bij de Kuussegatters.

Broer Stef zwaaide afgelopen jaar de scepter als hofnar en gaat door als trompettist bij de Kuussebloazers. Zusje Jip sluit zich dit jaar aan bij de dansmariekes en speelt ook op maandagavond trompet bij het opstap. Ook moeder Susan schuift de trombone en vader Patrick is trouwe supporter bij de concerten en feest mee in de “grote” Raad van Elluf. Hopelijk vieren jullie een mooi feestje want zoals ze bij de Kuussegatters zeggen “Doar geniet ik nou van!”

Wij wensen jullie heel veel plezier met zijn allen en komen jullie graag feliciteren op jullie receptie op 21 januari in de Stapperij! Alaaf!