Michiel van Vliet kondigt vertrek bij Frisselstein aan

Na ruim elf jaar met passie en enthousiasme de orkesten van muziekvereniging Frisselstein te hebben gedirigeerd, is het voor Michiel van Vliet tijd voor een volgende stap in zijn carrière.

Michiel van Vliet heeft aangekondigd per september 2017 te stoppen als dirigent bij muziekvereniging Frisselstein. “Het is tijd voor een volgende stap in mijn carrière en een frisse wind is ook goed voor een vereniging. Ik heb ervan genoten om in deze vereniging te mogen werken en we hebben veel van elkaar geleerd”.

Het bestuur en leden vinden het bijzonder jammer dat Michiel vertrekt. De voorzitter, Peter van de Snepscheut,: “het is heel jammer dat Michiel ons gaat verlaten maar natuurlijk respecteren wij zijn besluit en wensen hem veel succes verder in zijn carrière. Voor de vereniging is dit een mooi moment om het muzikaal beleid te bezien en biedt dit weer nieuwe kansen voor de vereniging. Op korte termijn zal de vereniging een vacature stellen. Het bestuur gaat ervan uit dat er per september 2017 een opvolger voor Michiel gevonden zal zijn.

Muziekvereniging Frisselstein zal met een afscheidsconcert afscheid nemen van Michiel van Vliet aan het einde van het seizoen. Details zullen later volgen.