Kerstrepetitie TOF 2007

Woensdag 19 december was de al weer bijna traditionele kerstrepetitie van TOF. De aula van de muziekschool kwam al snel in de kerstsfeer door brandende kaarsjes, slingers en kerstmutsen. Met dank aan een paar creatieve muzikanten. Er werd vanaf 6 uur druk gerepeteerd onder leiding van Wilhelmien van Bennekom, natuurlijk omdat Marc in Australië zat. Het laatste kwartier was uiteraard een concert voor de ouders. Ook hadden een paar ijverige muzikanten thuis al stukjes ingestudeerd om solo te kunnen spelen op het concert.

Veel ouders stonden al te wachten, terwijl TOF nog hard aan het repeteren was om alle stukken goed te krijgen. Uiteindelijk konden alle ouders gaan zitten in de kerstversierde zaal. Maar opeens komt daar de Kerstman binnen. Zijn bel was kapot dus mocht hij een tamboerijn lenen van de muziekschool, maar dan moest hij wel het concert van TOF presenteren. Zo gezegd, zo gedaan. TOF begon met “Er is een kindeke en daarna 2 prachtige solos van Romy & Nienke en Veerle & Doreen. Maar plotseling werd de Kerstman gebeld, het is Marc, vanuit Australië. Hij wilde graag “Gloria horen. Dat kon TOF wel regelen en zette Gloria in. Aan het eind klonk er ook applaus aan de andere kans van de lijn. Marc had genoten.

Vervolgens volgden weer 3 solos van Mirthe & Elise, Ludo en Aniek. Tot slot eindigde het orkest nog met “Midden in de winternacht.

Alle ouders én alle muzikanten waren zeer tevreden. Hier kan Marc trots op zijn.

Namens OCTO en de Kerstman: Fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar! En tot volgend jaar!