Jumbomuziekfestival 2004 groot succes

Het eerste Jumbomuziekfestival nieuwe stijl was een groot succes. De happening vond plaats op zondag 4 april j.l. in de Blauwe Kei in Veghel. Maar liefst 300 muzikanten uit de regio Veghel musiceerden samen. De dag werd afgesloten met een grandioos concert onder leiding van Edwin Rutten.

 Reacties van deelnemers

Hallo beste mensen, Ik wil iedereen ENORM bedanken voor de fantastische dag !! Iedereen heeft erg z,n best gedaan van repeteren tot workshops. Volgens mij vond iedereen het REUZE gezellig !!! Ook Edwin Rutten was KEI geweldig !! Ik heb na afloop een petje gekregen waar ik heel blij mee ben !! Mijn complimenten maar ook HEEL VEEL van mijn oudertjes . Ze vonden het kei goed van ons !! Ik wil ook Marc heel erg bedanken want HIJ moet het concert verzorgen en dat is uiteindelijk PERFECT gelukt.
Houwdoe , Groetjes Karin Verbeek

Hoi, Iedereen hartstikke bedankt voor de ontzettend leuke dag van gisteren (4 april). Ik heb er vanaf het begin tot aan het eind van genoten. Zelfs vandaag geniet ik er nog van, maar dan van de vermoeide spieren en een blaar op mijn vinger. Mijn complimenten voor de organisatie en het enthousiasme van iedereen. Geweldig om een orkest gespeeld te hebben van 200 man/vrouw. Groetjes Wim.

Hoi Allemaal, Bij deze wil ik laten weten dat ik gisteren de hele dag heb genoten van het festival. Het resultaat van de voorbereidingen straalde er vanaf. Ook wil ik even aan iedereen laten weten dat ik niet kleurendoof ben. Ik had een groene trui aan en geen oranje polo. Dirk

Ik wil jullie ook bedanken namens de jeugdleden van Fanfare Echo der Bergen.Zij hebben een hele fijne en ook leerzame dag gehad.Ik vond zelf de afsluiting ook erg leuk met zoveel kinderen, en de opzet was prima gelukt. Hopelijk volgend jaar weer, het is voor herhaling vatbaar !!
Groetjes; Ada Pijnenburg

Mijn complimenten voor het geslaagde jumbomuziekfestival van zondag jl. Voor zover ik uit de reacties van onze deelnemers heb kunnen vernemen hebben ze het erg leuk gevonden. Wat willen we nog meer!
Louis Poulussen, St Caecilia Volkel