Jubilarissenconcert 2007

Op zondagmiddag 16 december 2007 was het weer zover, tijd voor Muziekvereniging Harmonie Frisselstein om de Veghelse jubilarissen te huldigen middels een concert. Traditiegetrouw werkten verschillende orkesten van Frisselstein mee aan de huldiging. Dit jaar was het de beurt aan Friss-Beat, TOF, het Seniorenorkest en het Groot orkest. Het beloofde dus een veelzijdige middag en een middag vol verrassingen te worden!

Het spits werd afgebeten door één van onze slagwerkgroepen Friss-Beat en zij speelden het nummer ‘Travel. Daarna werd het stokje overgedragen aan TOF, ook een opleidingsorkest van Frisselstein. TOF werd vandaag overigens gedirigeerd door Wilhelmien van Bennekom. Na hun successvolle optreden kwam ook het Seniorenorkest op het podium. Twee van onze drie eigen jubilarissen spelen in dit Seniorenorkest: Jan van de Heijden (50 jarig jubileum) en Willy Manders (60 jarig jubileum). Ook werd Willy Manders nogmaals bedankt voor zijn vele werkzaamheden die hij (heeft) verricht voor onze vereniging en zijn geweldige inzet. Het bestuur heeft Willy namelijk onderscheiden met de titel ‘Erelid. Een titel die slechts vijf keer eerder is toegekend en die dubbel en dwars is verdiend door Willy!

Tenslotte werd het feestelijk concert afgesloten door het Groot Orkest. Ook het Groot Orkest had een jubilaris (Christel van der Cammen van Berlo, 12,5 jarig jubileum) en ook een mooie verrassing. Een lang gekoesterde wens ging vandaag namelijk in vervulling: nieuwe concertpakken voor het hele Groot orkest! De nieuwe pakken waren al tijdens Veghel Nightlive 2007 aangekondigd en door het harde werk van Jeroen van den Akker konden vandaag de pakken worden gepresenteerd. Het Veghelse publiek was duidelijk onder de indruk van de mooie concertpakken.

Het Jubilarissenconcert was het laatste optreden voor het Groot orkest in 2007. Niet getreurd want op 1 januari laten zij zich weer horen in de Blauwe Kei tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Home » Jubilarissenconcert 2007 » Jubilarissenconcert 2007