Gezellige slotavond in Ambiance

Op maandag 19 juli was weer onze traditionele slotavond. De avond werd om 18:30 geopend door TOF met Beyond The Wind. Dirigent Marc van Kessel vertelde het aanwezige publiek dat het niveau van het TOF-orkest dit jaar weer beter was dan vorig jaar. Aangezien TOF dit jaar haar eerste lustrum vierde werden twee orkestleden die vanaf begin in TOF speelden door Marc naar voren geroepen. Sien Sampers en Dirk van den Tillaar kregen een attentie aangeboden.

Voordat het orkest het slotnummer inzette vroeg Wilhelmien van Bennekom nog even een applaus voor die leden die geslaagd waren voor hun muziekschool- of HAFA-examens. De avond werd vervolgd met een optreden van Opstap en Frissbeat. Het Opstaporkest zal komend jaar ca 75 leden tellen en liet met La Storia horen ook lastige stukken aan te kunnen.

Op houten lessenaars bracht Frissbeat nogmaals het nummer Tambour du Brockx ten gehore, dat ze ook tijdens het Slokdarmfestival hadden gespeeld op de graansilos van Cehave.

Het muzikale gedeelte van de avond werd afgesloten met een optreden van het groot orkest. Zij brachten enkele nieuwe nummers ten gehore waaronder het bekende Adios Nonino met een prachtige klarinetsolo van Paul Rombout.
De penningmeester Joop Dragt bedankte de leden voor hun inzet bij het werven van Vrienden van Frisselstein. Onder de wervers werd een attentie verloot en Toine van Erp was de gelukkige.

Na afloop konden alle orkestleden een ijsje halen en was er voor de deelnemers een gezellige barbecue.
Al met al was het weer een gezellige Frisselstein-avond.