Geslaagd jubilarissenconcert!

jubilarissenconcert-1

Jubilarissen genieten van mooie middag

Op zondag 11 december heeft Frisselstein zich weer van haar beste kant laten zien tijdens het jaarlijkse Jubilarissenconcert. Tijdens deze middag zetten we traditioneel de Veghelse jubilarissen van dat jaar muzikaal in het zonnetje.

De jubilarissen en het overige publiek werd een gevarieerd programma voorgeschoteld, met optredens van Eigen Wijs, Friss Beat 2 Beat, TOF en het Groot Orkest, door Mieke weer vakkundig aan elkaar gepraat. Onze gasten wisten de muziek zeer te waarderen, maar zeker ook de gastvrije ontvangst (met koffie en gebak).

Eregasten op deze middag waren Rein van de Ven en Jan van der Heijden, die maar liefst 70 en 60 jaar lid zijn van onze vereniging. Zij brachten hun eigen Moesmulders mee, die na afloop van het concert nog voor een gezellig stukje muziek zorgden, waarbij door een aantal gasten zelfs nog een dansje gewaagd werd.

Ook onze andere jubilarissen werden deze middag in het zonnetje gezet, te weten:

Coen Franssen (40 jaar lid)

Nol van Laarhoven (40 jaar lid)

Annemarie Helmes (25 jaar lid)

Janneke van den Bogert-Gielen, Jari van Galen, Kristel de Wit, Annie Deelen, Twan Rauh en Frans van Delst (allen 12 ½ jaar lid)

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Kortom, het was een geslaagde middag, waarvoor we uiteraard alle vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen hartelijk bedanken.

jubilarissenconcert-2