Geslaagd Jubilarissenconcert

Op zondag 29 november 2015 heeft Frisselstein zich weer van haar beste kant laten zien tijdens het jaarlijkse Jubilarissenconcert. Tijdens deze middag zetten we traditioneel de Veghelse jubilarissen van dat jaar muzikaal in het zonnetje. De jubilarissen en het overige publiek konden genieten van Elise en Sophie op fluit (en gitaar), Eigen Wijs, het jeugd slagwerk orkest, TOF en het Groot Orkest. Onze gasten wisten de muziek zeer te waarderen, maar ook de gastvrije ontvangst (met koffie en gebak), waarvoor een hartelijk dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt! Ook onze eigen jubilarissen werden deze middag in het zonnetje gezet, te weten:

  • Piet Naus (50 jaar lid)
  • Bernard Sloots (40 jaar lid)
  • Femke van Dijk (25 jaar lid)
  • Will Dieterman, Emy van Delst, Marco van Lieshout, Pim Vet, Jan van Bennekom, Joris Theiner en Toine van Erp (allen 12 ½ jaar lid).

Van harte gefeliciteerd allemaal! Zij werden toegesproken door Jan van Bennekom, toevallig dit jaar zelf ook jubilaris. En aangezien hij natuurlijk niet zichzelf hoefde te huldigen, en dit ook één van zijn laatste taken als voorzitter zou zijn, werd hij in het zonnetje gezet door onze oud-voorzitter Hans Raaijmakers. Die overhandigde hem een mooi voorzitters-beeldje als dank voor alles wat Jan voor de vereniging heeft betekend tijdens zijn lidmaatschap.