Geslaagd concert voor gedecoreerden bij Sligro

Het concert van afgelopen vrijdag was een succes. Om half negen begon het muzikale gedeelte van het programma voor alle gedecoreerd. Burgemeester Frankfort heette de gedecoreerden welkom bij het concert en deelde ook nog aan de nieuwe gedecoreerden een paraplu uit.

Het concert begon met de mars Arsenal. Daarna volgde het eerste stuk dat door een solist werd gespeeld. Junior concerto for flute and band met als soliste Ursula van Eijk. Het tweede deel werd zeer goed door haar gespeeld. Daarna volgde Rainbow Warrior, dit stuk vertelt het verhaal van het werk dat Greenpeace doet. Erik Lammers vertolkte de solo in Concerto for trombone and band. Hij gaf werkelijk een schitterende solo weg.

Daarna volgde Reflections of this time. Memories werd gespeeld met een mooie solo gespeeld door Geert Verkuijlen. Het tweede gedeelte van dit concert bestond uit een swingend geheel. Met achtereenvolgens: Jungle Fantasy met een schitterende solo voor het slagwerk, Introduction and Modern Beat met een solo gespeeld door Dirk van de Brand. Die hiervoor speciaal eerder van een schoolreis terugkwam. Als laatste werd er een medley van Robbie Williams gespeeld, Let me Entertain You. Diverse bekende nummers van deze zanger werden gespeeld. Het concert werd door het publiek enthousiast ontvangen.

Het was wederom een geweldig optreden van het groot orkest.