FrissKidsBrass wordt…..Northside Brass

In september 2010 zijn een 10-tal kinderen met elkaar gaan spelen in een project ensemble. Deze jeugdige talenten waren bij Frisselstein opgevallen vanwege hun muzikaliteit, hun inzet en talent. Zoals u vast weet is het niet bij een project gebleven. Het dubbel koper kwintet kreeg de naam FrissKidsBrass en Franco en Petra van Bussel maakte het geheel compleet door shirts en vesten met naam en logo te sponsoren.

3 jaar later zijn de FrissKids echter geen kids meer. Menigeen heeft al de baard in de keel en ook op muzikaal gebied zijn ze meer volwassen geworden. Tijd dus voor een verandering, een naamsverandering. Vanwege de aanstaande veranderingen in Veghel en de verhuizing van allerlei culturele en muzikale activiteiten naar de Noordkade werd een link gezocht naar deze nieuwe locatie. In de nieuwe naam en het nieuwe logo moest duidelijk blijven wat de oorsprong is van de band en waar hun muzikale repertoire uit bestaat. Samen bedachten Sam, Jari,  Teun, Nine, Berend, Sjoerd, Anique, Roel, Teun en Imke de naam….. “Northside Brass”

Dorothé Kuijten van studio Guus maakte er een super vet logo bij, Petra en Franco van Bussel gaven wederom shirts en vesten in een grotere maat;) en met het met nieuwe logo.

Om dit heugelijke feit te vieren geven “oud FrissKidsBrass leden”, Sam, Jari, Teun, Nine, Berend, Sjoerd, Anique, Roel, Teun en Imke, een “taartconcert” Vanaf dan zullen zij verder gaan als ……..

Graag heten ze u welkom

zondag 8 december om 13.00 uur in de Frisselsteinzaal aan de Noordkade.