Frisselstein zoekt jubilarissen

Muziekvereniging Frisselstein is op zoek naar jubilarissen. Het jaarlijkse Jubilarissenconcert staat namelijk weer voor de deur. Op zondag 14 december worden Veghelse jubilarissen op muzikale wijze in het zonnetje gezet, in de podiumzaal aan CHV Noordkade in Veghel.

Met het Jubilarissenconcert wil Frisselstein de jubilarissen van Veghel een middag muzikaal verwennen. Diverse orkesten en ensembles treden op tijdens het concert. Frisselstein roept daarom alle jubilarissen op om zich aan te melden voor deze gezellige middag. Natuurlijk kunnen ook andere mensen jubilarissen opgeven. Kent of bent u iemand die 12.5, 25 of 50 jaar lid is van een vereniging, bedrijf of instelling in 2014. Of die een 40, 50, 55 of misschien wel 60-jarig huwelijk heeft mogen vieren dit jaar, geef uzelf of diegene op voor het Jubilarissenconcert!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar jubilarissenconcert@frisselstein.nl met de naam en gegevens van de jubilaris. Dit kan tot zondag 30 november. De jubilaris ontvangt vervolgens een officiële uitnodiging met alle informatie. Voor vragen kan contact worden opgenomen via het mailadres of via (0413) 35 44 63 (na 16.00 uur).