Frisselstein presenteert MAESTRO

Kunnen Veghelaren dirigeren? Het antwoord op die vraag is te zien tijdens het MAESTRO concert van Frisselstein op zondag 21 april a.s.

MAESTRO was afgelopen december te zien bij de AVRO. In dit programma streden zes BNers om de titel MAESTRO 2012, door het dirigeren van het Holland Symfonia Orkest. Frisselstein steekt dit concept in een Veghels jasje. Zes prominente Veghelaren gaan tijdens dit concert één voor één het orkest dirigeren. Hebben ze echt talent of wordt het een regelrechte ramp? In beide gevallen een goed vermaak voor het publiek. Wie de MAESTROs zijn wordt de komende weken bekend gemaakt. Houdt daarom goed de lokale media, de website en de facebookpagina van Frisselstein in de gaten.

Heb jij nou altijd al eens voor een orkest willen staan met een dirigeerstokje in je hand? Dan is dit je kans. Frisselstein geeft een wildcard weg voor het MAESTRO concert. Wat moet je doen om mee te strijden met de zes prominente Veghelaren? Stuur een mail naar pr@frisselstein.nl. Vervolgens komt er een ‘auditieronde waarbij de deelnemers mee dirigeren met een cd. De audities worden beoordeeld door dirigent Michiel van Vliet.